VARFÖR BYTA TILL ECIGARETTER?

Frihet - Du kan röka när du vill och var du vill (nästan) - Din e-cigarett omfattas inte av rökförbudet, men ställ ändå frågan innan du vejpar inomhus, för att visa respekt och hänsyn.

Omtanke - Du utsätter inte din omgivning för passiv rökning och alla dokumenterade hälsorisker som det innebär.

Säkerhet - Ingen användning av öppen eld, det är därför ingen brandfara om du vejpar eller glömmer din e-cigarett i sängen.

Ett alternativ/val - Du har nu ett riktigt alternativ till rökning och du kan själv om du vill utsätta dig för cancerframkallande ämnen och gifter när du röker, eller om du ska använda e cigg istället.

DIN FÖRDELAR AV E CIGARTETTER:

  • Ingen tjära, cancerframkallande eller giftiga tillsatser.
  • Ej skadligt för miljön eller andra människor. Ingen risk vid passiv rökning.
  • Ingen brandfara, glöd eller förbränningsrök. Det kan därför användas säkert på många ställen där det finns risk för brand.
  • Billigare att röka än vanliga cigaretter. SPARA ca. 80%.
  • Ingen dålig andedräkt eller kläder som luktar tobaksrök.
  • Ingen missfärgning av tänder, bostäder eller något annat som annars påverkas av tobaksrök.
  • Du har fortfarande samma känsla av inandning och rökning.

DEN FANTASTISKA ECIGARETTEN

En e-cigarett består av ett laddningsbart batteri och en brännare som värmer den lilla kammaren med ejuice. När användaren suger på munstycket på den elektroniska cigaretten, dras luft in i påfyllningskammaren med nikotin, luften omvandlas sedan till ånga och blandas med nikotin. En e-cigarett är således helt fri från eld, tobak och cancerframkallande tjära, kolmonoxid, svavel och de 4000 andra farliga ämnena.

Nu kan du "vejpa" på en elektronisk e-cigg från Nordic Ecigg var du vill, utan att störa andra.

Vätskan i nikotin påfyllnad innehåller nikotin med hög renhet, och naturliga aromämnen som är godkända för livsmedel, och är utformad för att tillfredsställa rökare vanor och begär, till exempel. I samband med rökning på platser med rökförbud.

Äldre inlägg Nyare inlägg