Aspire Mynus

Aspire har nu kommit med e-ciggen som är alla resandes räddning - Aspire Mynus. Mynus är en e-cigg av förfyllt engångstyp. Det är en innovativ uppfinning som i princip är osynlig i handen. E-cigaretten har en ånglös teknik vilket ger fullständig ångabsorption när du andas in. Den har noll lukt och bullrar inte alls. På så sätt kan den användas även när du befinner dig inomhus på exempelvis tåg eller flyg utan att det märks.

 

Smidig vape som inte syns

Eftersom Aspire Mynus är ett engångskit är det enkelt för vem som helst att använda den - det är bara att kassera den när den är slut. Tack vare dess nikotininnehåll på 20 mg kan den även hjälpa dig som vill sluta röka. E-cigaretten har automatisk dragning och är anmärkningsvärt liten - på så sätt märks det inte att du använder den och den kan därmed brukas överallt.

En Aspire Mynus har kapacitet till 100 till 150 indragningar och passar perfekt vid sociala tillfällen eller när du är på resande fot. Eftersom den är liten får den enkelt plats i fickan och du kan också packa med fler i resväskan.

 

Olika smakalternativ

Aspire Mynus finns i tre olika färger som har varsin smak. Den röda modellen har en klassisk, rik tobakssmak för dig som vill ha smaken av en vanlig cigarett med din vape. Väljer du den svarta e-cigaretten får du en blandad fruktsmak. Den grå har en isande mentolsmak som passar utmärkt för dig som rökte mentolcigaretter innan de förbjöds.

 

Marknadens smidigaste vape

Aspire har skapat ett vinnande koncept för dig som vill ha din e-cigarett redo så fort paketen öppnats utan att behöva fylla på e-juice eller ladda batteriet först. Marknadens smidigaste vape Aspire Mynus är tillverkad av högkvalitativ polymer vilket gör att den håller sig kall vid användning. Den är designad för att vara bekväm att hålla i handen och den är liten nog att döljas i din handflata.

Äldre inlägg